Halberg & Friends


Lørdag d. 29. Oktober, 2016 Kl: 20:00

Entre: 225,00 kr. Medlemmer: 175,00 kr.

Hjemmeside.

Bestil billet.

De allerstørste hits, som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd, er nu vendt tilbage til livescenerne med et helt nyt band - Poul Halberg & Friends. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år - bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne solo albums.

 

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd og netop nu - i 30-året for udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften” - drager han ud med en perlerække af sine bedste sange – tænk bare på ” Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ” Elskes af dig”, ”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende læber” og ”Do you really wanna leave me this way” ….man kunne blive ved…

 

Halbergs personlige mix af inspiration fra den amerikanske pop rock tradition og vores egen nordiske tone har gennem årene formet en helt unik stil, som har resulteret i en række legendariske evergreens - skrevet i samarbejde med nogle af vores bedste tekstforfattere : bl.a. Steffen Brandt, Elisabeth G. Nielsen, Lars Muhl og selvfølgelig Mona Larsen, som skrev langt den overvejende del af teksterne til Halberg Larsen. Og det kompositoriske samarbejde med hitmageren og produceren Michael Bruun var i høj grad brændstof til det lokomotiv, der forvandlede RayDeeOhh til en af de største pop-succes’er herhjemme til dato.

 

Og det er virkelig nogle mangeårige ”Friends” som er med på landevejen, når de kommer forbi Kulturhuset Industrien: Jette Schandorf spiller bas, Jan Sivertsen spiller trommer, Jørgen Kaufmann spiller keyboards - og Heidi Degn, der synger.

 

Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil give sine bedste sange nye vinger .

 

Glæd Jer til et forrygende genhør!

 


Skerryvore


Torsdag d. 3. november, 2016 Kl: 20:00

Entre: 180,00 kr. Medlemmer: 155,00 kr.

Hjemmeside.

Bestil billet.

Skerryvore er nok Skotlands bedste og mest populære folkrock band i øjeblikket. Af mange udråbt til arvtagere efter Runrig. De traditionelle instrumenter, ikke mindst The Highland Pipes, kan tilsammen løfte taget på ethvert spillested, når der bliver sat strøm til.

 

Skerryvore er folkrock i opdateret udgave. Traditionerne får et kæmpeskud energi, og skulle der ryge noget cajun, country og pop med ind i og ud af sækkepiben, violinen og harmonikaen, så går det nok også. Skerryvore har skabt sit eget bud på moderne folkemusik - og de spiller den med fuld skrue, som vi er mange, der kan lide den.

 

At Skerryvore er fremragende ambassadører for Skotland, ses tydeligt på gruppens turnéaktivitet, som tæller koncerter i USA, Europa, Kina, Canada og De Forenede Arabiske Emirater. På hjemmefronten er Skerryvore godt i gang med at nå ud til et nyt og yngre publikum,

 

Vi fik øjnene op for dem på Tønder Festival for nogle år siden, hvor de spillede folkrock, så teltdugen blafrede - og i 2014 gav de en så fantastisk koncert her på Industrien, at vi har inviteret dem igen. Skerryvore er skotsk folkrock, når det rykker!

 


Everybodys Talking


Torsdag d. 10. november, 2016 Kl: 20:00

Entre: 225,00 kr. Medlemmer: 200,00 kr.

Hjemmeside.

Bestil billet.

Tre barstole, tre mikrofoner, tre fantastiske musikere – længere er den ikke.

 

I en tid hvor live-musik ofte bliver gjort stort og pompøst, sidder Jimmy Bacoll, Lars Maasbøl og Billy Cross ligmed Everybody’s Talking, plantet solidt midt på scenen, bevæbnet kun med deres stemmer, et par guitarer, nogle fantastiske sange - og mindst lige så fantastiske historier.

 

Når Everybody’s Talking optræder, er der ingen backtracks eller elektroniske dimser at gemme sig bag. Her på scenen, mellem kabler og mikrofoner, er der kun plads til kreativitet, stor musikalitet og solidt håndværk.

 

Hver for sig har trioens medlemmer opnået så meget, men i Everybody’s Talking har de tre venner fundet ind til en sjælden musikalsk samhørighed, som gør netop disse koncerter til noget helt specielt.

 

Tre barstole, tre mikrofoner, tre fantastiske musikere – that’s it.

 


Elvis - Henrik Busborg & The Devils


Lørdag d. 19. november, 2016 Kl: 21:00

Entre: 175,00 kr. Medlemmer: 150,00 kr.

Hjemmeside.

Bestil billet.

Henrik Busborg er dobbelt dansk mester i Elvis, og i 2012 blev han også kåret som Nordens bedste.

 

Bag sig har han et rutineret band, der af folk i Elvis Presleys egen omgangkreds er blevet rost til skyerne. Således har Elvis’s tourmanager, Charles Stone, og ”Kongens” egne korpiger, the Sweet Inspirations kun haft superlativer til overs for bandets musikalitet og overskud.

 

Der er kælet om alle detaljer fra smykker og dragter til instrumenter og sceneoptræden. Showet er en totaloplevelse, der bringer tankerne hen på Aloha from Hawaii i 1973 eller Las Vegas i 1970’erne.

 

På bandets omfattende balkort står optrædener for bl.a. Kronprins Frederik og den amerikanske ambassadør. I 2015 har Henrik Busborg & the Devils spillet for mere end 3.000 glade gæster til det anmelderroste show ”Elvis at the Symphony” - en opsætning med Odense Symfonieorkster og mere end 80 musikere på scenen.

 

Denne koncert indgår i årets julefrokost-arrangement, som vi afholder i samarbejde med Hotel Aarup Kro. Derfor starter koncerten først kl. 21.

 

Du kan købe billetter til koncert + julefrokost - og til koncert uden juleforkost - på vores hjemmeside. Prisen for koncert + julefrokost er for medlemmer 275 kr. og for ikke-medlemmer 300 kr. (læs mere på billetsiden.) 

 

Vi vil understrege, at vore julefrokostkoncerter plejer at være ret livlige - og at baren er åben under koncerten.

 


Turnip Greens


Torsdag d. 24. november, 2016 Kl: 20:00

Entre: 130,00 kr. Medlemmer: 105,00 kr.

Hjemmeside.

Bestil billet.

Turnip Greens er klar med nyt materiale. Det pibler ud af sprækkerne med rim, remser og røverhistorier. Alting spirer og gror og sød skramlet musik opstår.

 

Bandet var i foråret rundt i landet på en lille turné, hvor de præsenterede en masse nyt materiale, suppleret med alt det bedste fra bagkataloget. Deres musik er som dybt inspireret af roots, blues, rock. Turnip Greens har en lang karriere bag sig med mange jobs i både ind- og udland. Bandet har udover Danmark, spillet i Norge, Tyskland, Frankrig, Østrig, Schweiz og ikke mindst i USA, hvor det er blevet til to længerevarende turnéer i Austin og New Orleans. Steder der musikalsk ligger bandets stil og hjerte meget nært.

 

Bandet består af: Henrik Poulsen på Bas, Sune Skuldbøl Vraa på Trommer/dimser, Henrik Bruhn, der synger og spiller guitar - og Peter Skjerning på Guitar

 

Med Turnip Greens får du en musikalsk karruseltur der får ”gumbo gryden” i kog. Bandet har fat i bluesrødderne, mens de krydrer lydbilledet med et stænk af soul og rock´n´roll, og lader teksterne henføre dig med historier om livet, kærligheden og alt ind imellem.

 

Turnip Greens er - for de fleste - nok et ukendt navn. Men de kan noget særligt! Vi har derfor valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere hører dem. Billetter til koncerten her kan derfor også købes som en del af pakken med RåstofKoncerter.

 


Julekoncert med Allan Mortensen og Lene Nørrelykke


Torsdag d. 8. december, 2016 Kl: 20:00

Entre: 175,00 kr. Medlemmer: 150,00 kr.

Hjemmeside.

Bestil billet.

De to sangere Allan Mortensen og Lene Nørrelykke har indgået et samarbejde, og tager på intim juleturné i Danmark sammen med pianist Stephen Nørrelykke.
Ideen er, at give alle der har lyst, muligheden for at komme i den rette stemning til - med et smil på læben og varme i hjertet - at overkomme årets på én gang dejligste og mest stressede måned.

 

Allan og Lene vil gennem nogle af deres yndlingsjulesange give et indblik i hvad julen betyder for dem. Repertoiret strækker sig fra sange som ’Oh holy night’ og ’Glade Jul’ til funky versioner af f.eks. ‘Rudolf med den røde tud’.

 

Allan Mortensen har været aktiv på den danske musik- og teaterscene i over 35 år. En af de markanteste danske stemmer indenfor R&B og populærmusik.
Lene Nørrelykke har i mange år været kendt som en af Danmarks største gospelpersonligheder. Hun har blandt meget andet deltaget i DR’s Stjerne For En Aften og Dansk Melodi Grand Prix.

 

Stephen Nørrelykke er gift med Lene og uddannet rytmisk pianist på Jysk Musikkonservatorium. Han har gennem de sidste 15 år spillet med store danske navne indenfor gospel, soul, pop, jazz m.m.

 

Med denne glade koncert siger vi: Glædelig jul til jer alle! <3