Tue West Trio


Lørdag d. 8. april, 2017 Kl: 20:00

Entre: 150,00 kr. Medlemmer: 125,00 kr.

Hjemmeside.

Bestil billet.

Siden starten af årtusindskiftet har Tue West været en fast bestanddel af den nyere generation af dansksprogede sanger/ sangskrivere.

 

Og ét af de mest naturlige elementer i West´s virke er solokoncerterne, hvor hans poetiske og nærværende musikunivers følges ad med anekdoter og spontanitet.

 

De varierede sange om livet, døden, kærligheden og mærkværdigheden bliver hjulpet på vej af akustisk guitar, klaver og percussive instrumenter.

 

Denne intimitet er bevaret, når Tue West kommer til Kulturhuset Industrien i en trio opsætning. Det bliver en intens og uforudsigelig koncertoplevelse, der både udfordrer og bevæger - med et bredt og samtidig genkendeligt bagkatalog. Nært og godt!

 

I marts 2016 udkom "Der er ingen der venter på os”. En personlig plade med kompromisløse og poetiske tekster, der også tager fat der hvor de fleste slipper. Og med en melankolsk, men stadig håbefuld undertone, hvor den mere voksne og dybe vokal tager lytteren i hånden, på en rejse gennem musikalske og lyriske landskaber og årstider.

Albummet er nomineret til "Årets udgivelse" ved Danish Music Awards Folk 2016.

 

Der venter os en dejlig lørdag aften dér i april.

 


Jakob Sveistrup med band


Lørdag d. 22. april, 2017 Kl: 20:00

Entre: 175,00 kr. Medlemmer: 150,00 kr.

Hjemmeside.

Bestil billet.

Jakob Sveistrup rejser sig med det nye album ”All inn/All out”, som redefinerer ham som sanger og komponist. Albummet oser af Jakobs kærlighed til soul og funk, og som han selv udtaler: ”Det her er min lyd. Det er der nærmeste, man kommer mit musikalske ståsted anno 2016”.

 

Albummet er komponeret af Jakob selv og i tæt samarbejde med sit band, som også tæller producer og keyboardspiller Lars Rahbæk Andresen. Det tager ikke mange sekunder i selskab med hans nye musik at høre, at den 43-årige sanger befinder sig et helt andet sted anno 2016/ 17. Stilen er langt mere funky og soulet.

 

”Jeg har på mange måder smidt de vokale tøjler og synger langt mere aggressivt og satset end på mine to første albums. På mine første udgivelser var der mange hensyn at tage og alle advarede mig om, at beskæftige mig med niche-musik som funk. Det har jeg aldrig forstået. Jeg elsker en tung bas, der rykker nede i bunden, catchy trommer og ikke mindst en funkguitar, der går lige i mellemgulvet som på sangen ”Whatta Ya Do Now” siger Jakob Sveistrup.

 

Med sig rundt har han sit hold af gode musikalske soul/ funk-venner, der alle er kompetente og rutinerede musikere, så der er lagt op til en fantastisk farverig hvid soul/ funk-aften.

 

Nogle af jer oplevede måske Jakob Sveistrup til Aarup Singer-Songwriter Festival 2016 og ved, at her er en mand, der synger fra hjertet!

 


Erann D D Trio


Lørdag d. 6. maj, 2017 Kl: 20:00

Entre: 250,00 kr. Medlemmer: 225,00 kr.

Hjemmeside.

Bestil billet.

Med en top tunet stemme, som de færreste kan præstere, og i sit livs bedste form, har Erann DD fundet tilbage til sine rå soul rødder, som i hans tid med Zapp Zapp og Drori-Hansen. Med nogle af Danmarks bedste musikere har Erann det seneste års tid indspillet et personligt soul album med helt nye sange. Sproget er engelsk og sounden som de store, amerikanske forbilleder fra 50’er/60‘ernes kendte Motown æra.

 

Samtidig fik Erann i 2012 samlet sine bedste sange på et Greatest Hits album, som udkom tidligere på året. Det indeholder alt det bedste med Zapp Zapp, Drori-Hansen, hans soloalbums og hits som Still Believing, When you are around, Didn’t I tell you that I love you, You Better Believe, When you hold me og Hjertet ser. Alle kendte og elskede sange, som selvfølgelig også vil kunne opleves live med Erann DD.

 

Erann DD Trio er et funky band, som består af nogle af dedikerede soul musikere fra Thomas Helmig, Gnags, Toppen af Poppen orkesteret, Antonellis. Kom og nyd hans positive, følsomme og funky soul stil, der gør ham til en af de ypperste, mandlige, sangere, vi har herhjemme.

 

Oplev de store hits, Erann’s soulfulde sange og smagsprøver på de helt nye babies, når Erann DD Trio kommer forbi Kulturhuset Industrien.